fbpx

Šokoladiniai advento kalendoriai nebėra vienintelis pasirinkimas. Dabar laiką iki Kalėdų padeda skaičiuoti kalendoriai, kurie yra užpildyti grožio produktais, pyragaičiais, sūriais ar net gėrimų buteliukais. Bet tai dar ne viskas. Nuo šiol galima įsigyti advento kalendorių, kurio kiekvienas langelis slepia papuošalus su deimantais. Tokį produktą išleido pasaulinio garso papuošalų dizaino namai „Tiffany & Co“. Šis kalendorius neabejotinai yra vienas brangiausių pasaulyje, o jo kaina yra £ 104 000.

Tiesa, norėdami iš tikrųjų įsigyti tokį kalendorių turėtumėte labai pasistengti. Konkurencija nemaža, nes iš viso jų išleista vos 4 vienetai. Kalendorius imituoja namelį ir yra tarsi „Tiffany & Co“ parduotuvės, įsikūrusios Penktojoje aveniu, Niujorke, mažytė kopija. Kiekvienas langelis užpildytas brangiomis dovanomis, tarp kurių auskarai su deimantais ir tanzanitais, Tiffany kvepalų buteliukas, rožinio aukso apyrankės, raktų pakabukas, segė, pasidabruotas rašiklis, nerūdijančio plieno laikrodis su deimantais ir dar daug kitų prabangių aksesuarų.

Tiffany advento kalendorius

Užsisakyk Kalėdų naujienlaiškį

Pažymėk:

Įmonės vyriausiasis meno vadovas Reed Krakoff pasakoja, kad šiemet norėjo išties nustebinti savo klientus visiškai nauju būdu – pademonstruoti pačius geriausius ir išskirtinius produktus, kuriuos galima rasti tik vienoje vietoje.

Ir galiausiai, dizaino namai siūlo nenusiminti, jeigu nepavyks įsigyti šio kalendoriaus, ir primena, kad jų parduotuvė siūlo ir kitas dovanas, kurių vertė svyruoja „vos“ nuo 100 iki 13 000 svarų.

Taip pat skaityk

Kalėdų seneliai baigė mokslus

Kalėdų seneliai baigė mokslus

Brazilijos Kalėdų senelių mokyklos mokiniai švenčia išleistuves! Visas būrys šviežutėlių Kalėdų senelių baigė mokslus prieš prasidedant naujam šventiniam sezonui.   Kalėdų senelių mokykla įkurta Rio de Žaneire dar 1993 m. Ji ruošia mokinius darbui prekybos centruose...

5 būdai sutaupyti Kalėdoms

5 būdai sutaupyti Kalėdoms

Kai visi aplinkui tik ir gąsdina rekordinėmis kainomis, natūralu, kad iškyla grėsmė didžiausiai metų šventei – Kalėdoms. Juk tai laikas, siejamas su gana didelėmis išlaidomis. Bet juk niekas nenori atsisakyti šios šventės. Juo labiau, kad tai net ir nerekomenduojama....